Selecteer een pagina

Ons team (en onze aanpak)

Sourceidea werkt in netwerk verband. Wij zijn uw matchmaker voor change resources voor zowel ‘de harde’ als ‘de zachte’ kant. Het is ons doel om de beste match te maken tussen u, uw team en/of uw organisatie want daarmee komt uw en ons professionalisme het meest tot zijn recht.

Sourceidea professional coach team! is zowel een pool van internationaal professioneel gecertificeerde coaches als een pool van management consultants met diverse achtergronden, senioriteit en ervaring. Door deze twee zeer verschillende disciplines hand in hand te laten functioneren, versterken ze elkaar en zijn daarmee in staat uw plannen sneller en duurzamer werkelijkheid te laten worden.

Wat ons anders maakt dan de grote consulting organisaties of coach pools?

Wij laten beide disciplines samenwerken en iedere deelnemer weet dat de match leidend is. Als de match er niet is wordt een andere professional gezocht. Die flexibele houding en inzet van de teamleden zorgt ervoor dat de juiste resources op het juiste moment bij u aan de slag gaan. Wij weten dat uiteindelijk dat voor alle partijen beter is. Bij ons zit niemand ‘op de bank’ dus is er geen druk om dan maar ‘iemand’ te sturen.
We komen graag in gesprek om onze toegevoegde waarde nader uit te leggen.

U vindt bij ons geen plaatjesboek met profielen en wervende teksten om uit te kiezen. Dat lijkt de keus te vergroten maar is in werkelijkheid de grootste valkuil bij het maken van een goede match. Wij gaan graag het gesprek persoonlijk aan en maken de match op basis van onze ervaring en natuurlijk is de uiteindelijke keus aan u.

Zijn jullie wel groot genoeg om onze vraag aan te kunnen?
Een beetje afhankelijk van uw vraag natuurlijk, maar wij zijn er van overtuigd dat we een heel eind komen.

Kunnen jullie internationale vragen aan?
Het antwoord is ‘zeker’.
Ons team is internationaal en ons netwerk nog internationaler.
We leggen u graag persoonlijk uit hoe wij dat doen.
Persoonlijk is belangrijk voor ons.

Zijn jullie LEAN Six Sigma, Agile, MBTI, Insights, etc., gecertificeerd?
De kennis en ervaring met de diverse methodieken is ruimschoots aanwezig. Of uw organisatie nu met LEAN Six Sigma, Agile of EFQM werkt, of dat vooral Belbin, Insights, MBTI, NLP of Systemisch werk bij uw medewerkers bekend is, wij werken met allemaal. We passen toe wat het meest bij uw wensen en situatie past. Uiteindelijk gaat het niet om de methodiek maar om de mens en het team die de methodiek hanteert.

Hoe weet ik dat jullie kwaliteit leveren?
Alle aangesloten coaches, trainers en adviseurs zijn professioneel geschoold en gecertificeerd. Ze hebben naast hun professionalisme ook een uitgebreide (internationale) achtergrond in contexten in het bedrijfsleven, bij de overheid en/of andere organisaties.
Ze hebben ieder met hun eigen professionele achtergrond de passie om individuen, teams en organisaties te ondersteunen en te stimuleren waar nodig.

Wij vormen dat extra stuk power waarmee U die organisatie verandering, het implementatie programma of marktbenadering gestalte geeft en waar we de persoonlijke, team en organisatie ontwikkeling leidend laten zijn.

Wij dragen graag bij aan uw succes!
Of het nu gaat om coaching, consultancy of iedere andere vorm van ontwikkeling – het gaat om vertrouwen, professionalisme en de spreekwoordelijke klik.